Σας απαντάμε

Καλησπερα σας η κορη μου ειναι 14 χρονων και αρχιζει vα εχει προβληματα με ακμη στο προσωπο και στο κουτελο. τι προιοντα ειvαι καταλληλα vα χρησιμοποιήσει;

Μαρια 09 Φεβρουαρίου 2015 11:33

Καλησπέρα σας!

Θα σας προτείναμε την νέα ολοκληρωμένη φροντίδα για τη θεραπεία της ακμής, Frezyderm Ac-Norm  

Τα προϊόντα Ac-Norm αποτελούν μια ολοκληρωμένη πρόταση αντιμετώπισης κάθε είδους συμπτωμάτων της ακμής, είναι ιδανικά και για τη φροντίδα του δέρματος. 
Η σειρά αποτελείται από προϊόντα καθημερινού και βαθύ καθαρισμού, προϊόντα ενυδάτωσης και σμηγματορρύθμισης, αντηλιακή προστασία, περιποίηση για τα χείλη και κάλυψη των ατελειών.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να συμβουλευτείτε το δερματολόγο σας.

Ευχαριστούμε πολύ!

Καλησπέρα! Αγόρασα το πακέτο ‘’Korres Φλοιός Μανόλιας’’ με Serum για τις πρώτες ρυτίδες και θέλω να μου πείτε πως να χρησιμοποιώ το serum (πρωί ή βράδυ? To βάζουμε μόνο του ή και πριν την κρεμά?). Είμαι 27 χρονών και μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσα ενυδατική και κρεμά νύχτας. Ευχαριστώ πολύ..!

Άννα 05 Φεβρουαρίου 2015 13:16

Καλησπέρα σας!

Οι οροί προσώπου αποτελούν προϊόντα που τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει επανάσταση στο χώρο της κοσμετολογίας και γι' αυτό το λόγο είναι τα πλέον αγαπητά και διαδεδομένα. Πρόκειται για φόρμουλες που περιέχουν συμπυκνωμένα όλα τα δραστικά συστατικά μίας κρέμας, σε μία βάση πολύ λεπτόρρευστη. Έτσι, απορροφώνται ταχύτατα, και σε κάθε περίπτωση πολύ συντομότερα από μία κρέμα προσώπου, χωρίς να προσδίδουν κανένα ίχνος λιπαρότητας. Για αυτό το λόγο αποτελούν ιδανική βάση για  το μακιγιάζ/αντηλιακό ή ακόμη και κρέμες ημέρας με ή χωρίς χρώμα, έτσι οι περισσότερες γυναίκες με κανονική/μικτή επιδερμίδα τους χρησιμοποιούν το πρωί, αμέσως μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Από την άλλη λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας δραστικών συστατικών, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και το βράδυ εφόσον το επιθυμούμε, σαν μία επιπλέον ενίσχυση της δράσης της βραδινής μας κρέμας.

Σας ευχαριστούμε πολύ!